به وب سایت شرکت معماری زیگورات خوش آمدید.

۲۰۰ llibres recomanats per encertar per Sant Jordi 2021

۲۰۰ llibres recomanats per encertar per Sant Jordi 2021

La pandemia fara que sigui, sens dubte, una diada diferent, pero els llibres no falten mai a la citacion. Vet aqui una seleccio de propostes dividides per categories

star sign dating compatibility

Aquest nou Sant Jordi 2021 encara nunca sera com ens agrada rememorar la diada, amb gent en carrers plens davant centenars de parades sobre llibres i roses. Pero sera. Encara que sigui en espais perimetrats o en estands davant sobre cada llibreria, amb les preceptives mesures de seguretat a causa de la pandemia, els llibres segueixen alla. Ho han demostrat dia a dia durant els ultims tretze mesos i els lectors han comencat a veure que potser no fa falta esperar el 23 dabril per comprar-los. Aquesta guia sobre 200 novetats ofereix llibres recomanats per regalar i autoregalar-se, sigui o nunca Sant Jordi.

Literatura catalana, per Anna Abella

Literatura catalanaEls angles morts

rich men dating site review

Borja Bagunya. Periscopi. 19,90

Despres dels celebrats relats de Plantes dinterior i Defensa propia, Bagunya destilla genialitat en la seva primera novella, a mes duna prosa sulfurica contra el organizacion academic universitari. Els protagonistes un professor de Literatura que es la pura imatge de el perdedor, i la seva parella, la intelligent i honesta ginecologa.

Napalm al cor

Pol Guasch. Anagrama. 18,90

Amb nomes 24 anys i un parell de poemaris publicats, Guasch seria convertia en lautor mes jove a guanyar el Llibres emblema, premi sagac en el llancament sobre talents. Napalm al cor es una distopia asfixiant i alhora poetica sobre la repressio del obtener en la region militaritzada on dos nois pateixen la intolerancia envers el seu desig i la seva llengua, la precarietat i el desarrelament.

Tandem

Maria Barbal. Destino. 18,90 Flamant Premi dHonor de les Lletres Catalanes 2021, lautora de Pedra sobre tartera ja comencava lany amb bon peu, guanyant un altre guardo, el Pla, gracies a aquesta novella, en que reflexiona sobre lamor i la felicitat en la maduresa a traves dun viudo i duna dona acabats sobre apartar que coincideixen en una classe sobre ioga.

Consumits pel foc / Consumidos por el fuego

Jaume Cabre. Proa / Destino. 19

La decada despres de lexit de Jo confesso lautor sobre Les veus del Pamano torna amb aquesta novella curta, la mena sobre fabula nunca buscada en que un professor sobre literatura, sobre nom Ismael, comparteix protagonisme amb un petit senglar. Falenes atretes per la llum, el retrobament amb una veina de la infancia, la intriga negra i dosis de drama i dhumor, en un relat que no deixa de sorprendre.

Consulteu la seleccio completa de llibres sobre literatura catalana.

Literatura castellana, per Elena Hevia

Literatura castellanaTomas Nevinson

Javier Marias. Alfaguara. 22,90

Aquest gran autor amb voluntat de ser-ho tanca amb aquesta novella un diptic que funciona tambe com el reves sobre la trama de Berta Isla, la seva novella inicial. En caso de que aquella se centrava en lheroina de el titol, ara li toca el torn al seu marit, que, havent tornat daquella peripecia, senfronta al dilema moral sobre si es licit liquidar en una circumstancia concreta.

Los ojos cerrados

Edurne Portela. Galaxia Gutenberg. 17

Si hi ha una preocupacio que recorre els llibres dEdurne Portela es la de lanalisi sobre la violencia que ella ha concretat en les accions dETA o en la cual perdura enquistada en la parella. Ara li toca an una novella que recull el trauma sobre la Guerra Civil reflectit en un avi que viu en un poble perdut i la dona jove que torna alla.

?Quan es el dia de Sant Jordi 2021? Data i com se celebrara

Al final todo el tiempo ganan las monstruos

Juarma. Blackie B ks. 21

El segell Blackie B ks ens revella aquest autor andalus que ha ordit a la seva primera novella un impactant relat dautodestruccio generacional no gaire allunyat del que cosa va suposar Trainspotting al seu moment. Fill i net sobre temporers, Juan Manuel Lopez, es a dir, Juarma, sembla que deixara empremta. I a referente a en lo alto amb doblet de la seva faceta fanzinera a Abrazame inclusive que la vida deje sobre dar puto asco (Autsaider Comics, 12 ) reuneix la antologia sobre vinyetes satiriques plenes dironia i humor.

Independencia

Javier Cercas Tusquets. 21,90

Cercas ha enviat el seu heroi a lany 2025 quan, segons la seva ficcio, el proces i la pandemia ja son cosa del passat. La trama sobre fort calat politic, aquesta vegada situada a Barcelona, amb la nova alcaldessa (res a veure amb Colau) com a victima, li serveix a lautor per consolidar el seu projecte policiac.

Consulteu la seleccio total sobre llibres de literatura castellana.

Literatura estrangera, per E. E.

Literatura estrangera,Hamnet

Maggie OFarrell. LAltra Editorial / Asteroide. 23,95

La irlandesa Maggie OFarrell seria val sobre la figura de Shakespeare per Aclarar la historia sobre el Bardo. Hamnet va ser lunic fill home de lautor que va morir als 11 anys. Temps despres, aquest escriuria una tragedia en el espectro dun pare i el seu fill amb un nom molt semblant Hamlet.

Marilynne Robinson. 1984 / Galaxia Gutenberg. 19,90

La multipremiada Robinson es la sobre les autores de capcalera del president Obama i una de les veus mes respectades sobre lactual literatura nord-americana. Aca recupera un personatge secundari de la seva novella En casa, un home blanc, alcoholic i autodestructiu que en els anys posteriors a la Segona enfrentamiento Mundial, senamora duna afroamericana.

Llum sobre febrer / Luz de febrero

Elizabeth Strout. 1984 / Duomo. 18

Strout ha decidit recuperar la seva heroina Olive Kitteridge catholicmatch android, eternament enutjada i posseidora duna honestedat brutal, ara viuda i necessitada damor, en aquesta nova serie de relats tan honestos i precisos com el llibre inicial que li va reportar el Pulitzer. Es complicado no imaginar-se lOlive amb els trets sobre Frances McDormand, que la va encarnar en una excellent miniserie.

دیدگاهتان را بنویسید